Bemutatkozás

Cégük 1995-ben kezdte meg működését. Azóta sokat változott a világ, mi is vele, de akármit is csinálunk azt csak totál, mert abban hiszünk. Csapatunk kreatív, innovatív és költséghatékony megoldásokat kínál.  

- NYOMDAI szolgáltatások grafikai tervezés, előkészítés és kivitelezés

- DÍSZLETEZÉS - BERENDEZÉS Vizuális produkciók: Filmek, reklámok, rendezvények díszleteinek megvalósítása; kellékgyártás

- WEB FEJLESZTÉS Honlapok grafikai és tartalmi megvalósítása, kereső optimalizálásNyomdai  területen több mint 20 éve tevékenykedünk saját gépparkkal. Gyors határidővel és megbízható minőségben szolgáljuk ki ügyfeleinket.  Kasírozás, vagy stancolás, fóliázás, jól szervezett kötészeti hátterünknek köszönhetően gyors határidővel dolgozunk. Digitális gépeinkkel kis mennyiségű nyomás akár azonnal is elkészíthető.

Látványkivitelezéssel és berendezéssel a csapatunk egyes tagjai már több, mint 15  éve foglalkoznak. Részt veszünk a tervezés folyamataiban, a kivitelezésben, kellékgyártásban, beszerzésben, majd a forgatást követő utómunkálatokban. Teljes körű szolgáltatást nyújtunk, rendezvények esetében is, ideértve a cateringet is.

Webfejlesztési szolgáltatásunk az utóbbi  5-8 évben fejlődött nagyot az igények diktálta tempóban. Grafikai és tartalmi szolgáltatások, kereső optimalizálás, ami elengedhetetlen, hogy cégét megtalálják, illetve web-es alkalmazások fejlesztésével is foglalkozunk.